Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AOSB Basketbol Turnuvası’nda Şampiyon AOSB Bölge Müdürlüğü Oldu

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen basketbol turnuvasında 19 takım mücadele etti. Finalde AOSB, ABCO’yu 37-22 yenerek turnuvanın galibi oldu.

Adana Hacı Sabancı Organize

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sadece ekonomik faaliyetlerin değil, aynı zamanda spor, sanat, sosyal ve kültürel etkinliklerin de merkezi olmaya devam ediyor. 2013 yılından bu yana düzenlenen geleneksel AOSB Spor Şenliği kapsamında gerçekleştirilen 2. Basketbol Turnuvası büyük bir coşkuyla tamamlandı. Turnuva, sporun birleştirici gücünün ve dostluk dolu rekabetin en güzel örneklerine sahne oldu.

Adnan Menderes Spor Salonu’nda yapılan turnuvada 19 takım beş grupta mücadele etti. Yarı finallerde Atlas Denim, ABCO ile; AOSB takımı ise Reakteks ile karşılaştı. Finalde ise AOSB Basketbol Takımı, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş’nin ABCO takımını 37-22’lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

Turnuvada ABCO ikincilik, Atlas Denim ise üçüncülük kupasını alırken, En Centilmen Takım ödülünü Doğanay Gıda kazandı. Turnuvanın sayı kralı ise AOSB’den Emre Ocak olarak belirlendi.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, final maçında sporculara hem moral hem de motivasyon sağladı ve şampiyon takımlara ödüllerini takdim etti. Akpınar, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek, dostluk, centilmenlik ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığını, turnuvanın amacına hizmet ettiğini belirtti. Ayrıca, sanayiciler ile çalışanların bir araya gelmesini, kaynaşmasını ve moral bulmasını hedefleyen turnuvanın, geleneksel olarak her yıl devam edeceğini ifade etti.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI