Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskişehir’de Polisten Silah Atölyesine Operasyon

Eskişehir’de düzenlenen operasyonda, kaçak silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirilirken, 1 kişi tutuklandı.

Eskişehir’de düzenlenen operasyonda, kaçak

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir silah atölyesi tespit edilerek çok sayıda kaçak silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, atölyede yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca sürgüsü, 5 adet tabanca gövdesi, 20 adet namlu, 12 adet şarjör, 21 adet çeşitli ebatta fişek, 21 adet sentetik hap, 13 adet icra yayı, 6 adet gerdel yayı, 5 adet matkap ucu, 2 adet el matkabı, 1 adet taşlama aleti, 1 adet hassas terazi ve 1 adet mengene ele geçirildi.

Olayla ilgili bir şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaçak silah ticareti ve üretimine yönelik bu operasyon, güvenlik güçlerinin illegal silah ticaretine karşı yürüttüğü mücadele kapsamında önemli bir başarı olarak değerlendiriliyor.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI