Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karayazı’dan Afet Bölgesine Yardımlar Ulaşmaya Devam Ediyor

Başkent Postası / Murat Genç

Başkent Postası / Murat

Karayazı’dan Afet Bölgesine Yardımlar Ulaşmaya Devam Ediyor

Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler büyük bir yıkıma yol açtı. Depremde ölü sayısı yükselmeye devam ederken, arama kurtarma çalışmaları canla başla devam ediyor. Enkaz altından kurtarılanlar ise tüm Türkiye’ye umut ışığı oluyor.

Depremde hayatta kalanların imdadına ise başta AFAD , Kızılay , valilikler , belediyeler ve yardım kuruluşları yetişiyor. Bunun yanında Türkiye’de neredeyse tüm il ve ilçelerde halk ve kurumlar arasında organize bir sekilde birçok yardım kampanyası başladı. 

İlk toplanan yardımlar afet bolgelerine ulaştı. Halen enkaz altında canlı arama çalışmalarının devam ettiği bölgelere Erzurum Karayazı ilçesinden de toplanan yardımlar araçlara yüklendi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola koyuldu. 

Yardım kampanyalarının devam ettiği Karayazı da Kaymakamlık resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili mesaj paylaştı : 

Yediden yetmişe seferber olan Karayazılı hemşehrilerimizin yardımları afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yardım kampanyamız devam ediyor olacak. Teşekkürler Karayazı…