31 Aralık 2024 tarihinde akşam saatlerinde Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özgür Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ali Ünal ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Anıl Kutlubay ile birlikte Kastamonu 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, 23 Aralık’ta Kanlıgöl mevkiinde meydana gelen trafik kazasında görev alan 112 ekibinin hızlı müdahalesi ve etkili organizasyonu nedeniyle personele teşekkür edildi. Söz konusu kazada, 11 ambulans ve 33 sağlık personeli olay yerine ivedilikle yönlendirilmiş, yaralılara hızlı ve etkin müdahalelerde bulunulmuştu.
İl Sağlık Müdürü Dr. Çağdaş Derdiyok, 112 Acil Çağrı Merkezi personelini başarılarından ötürü tebrik ederek, sağlık ekiplerinin koordinasyon ve özverisinin toplum sağlığı için önemine dikkat çekti. Ayrıca, yeni yıl arifesinde görevleri başında bulunan sağlık personelinin yeni yılını kutladı.
CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI
Ayşegül ÇALIŞIR