Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Başkent Postası

5G

5G ile birlikte beyin kontrolu en yüksek seviyede!!! insanlar hayvanlar bitkiler ve dünyamız Ve kainatdaki pekçok noktaya müdahale edilerek istediklerini yapabilmektedirler!!! Bunların hepsini 17 yıl önce kozmik bilim ve bilinçle yaşam enerjisi kitabında nasıl neden niçin nerede ne zaman hangi teknoloji kullanarak yapıldığını izah etmiş ve tedbir alınmasını istemiştik..? Geçen 17 yılda hiçbir tedbir alınmadı gibi baz istasyonları evlerin bacalarından metroların reklam panolarına kadar camilerin minarelerinden İnsanımızı hedef alarak amacına hızla yürümektedir!!!
Son corona hadisesinde de radyo dalgaları beyin hücrelerine ve kan hücrelerine müdahale ederek ısınma sağlayıp oksijen ve hemoglobin dengesini bozarak bedende ısının etkisiyle pıhtılaşmalara kan deveranını ve dolaşım bozukluklarına sebep olarak akciğerlere bloke etmekte ve insanlar astım krizine girerek ölmektedirler!!!
Dün yazdık Bugün de söyledik tedbir alınmadığı sürece insanların mağduriyeti giderek artacaktır..? Adımız Ahmet!!!
Şimdiki daha büyük hedefleri insanlara aşı ve içinde verdikleri zerrelerle veya açıklamalarla çok minimize dalgalar kullanılan 5G sisteminin etkili olabilmesi için artık baz istasyonlarına değil cihanda insanları kullanacaklardır piyon ve kobay olarak ve antenin olarak bir kere daha hatırlatıyoruz!!!

Kalan ömrümüzü uzatamasak da kaliteli yaş almamız mümkündür tedbir bizden takdir Allah’tan vesselam…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER