Sincan Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik, bilişim alanında kendini geliştirmek isteyen herkese açık olarak gerçekleştirildi. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde katılımcılar teknoloji dünyasına dair yeni bilgiler edinirken, birbirleriyle etkileşim kurarak deneyim paylaşımı yaptı.
Yeni Başlayanlar ve Deneyimliler Aynı Ortamda
“Gece Kodu” etkinliği, teknolojiye ilgi duyan herkes için bir öğrenme ve paylaşım ortamı sundu. Yeni başlayanlar ve deneyimli katılımcılar bir araya gelerek kodlama, yapay zeka ve diğer alanlarda bilgi alışverişinde bulundu.
“Hangi Alana İlgi Duyduğumu Anlamamı Sağladı”
Etkinliğe katılan bilgisayar mühendisliği ikinci sınıf öğrencisi Zeynep Hanım, programın kendisi için önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, “Etkinliğe katılma sebeplerimden biri de kendi bölümümde hangi alana ilgim olduğunu anlamaktı. Program, hem bu yönüyle hem de ilgi alanlarımıza uygun çevre edinmemizde bize büyük yarar sağlıyor” dedi.