Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
ÇEŞME BELEDİYESİ HAZİRAN AYI

ÇEŞME BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Çeşme Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin başkanlığında, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Denizli, “Doğru yerel yönetim anlayışı, iyi planlamalardan geçer. Bu nedenle de bu hususta bir yönetim anlayışı benimseyeceğimi her fırsatta söyledim. Çeşme’mizi daha güvenli, daha huzurlu ve daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Çeşme Belediye Meclis Üyeleri Haziran Ayı Meclis Toplantısı için Çeşme Belediye Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’nin yönetiminde toplanan meclis, gündemdeki önergeleri görüştü.

CESME BELEDIYESI HAZIRAN AYI MECLIS TOPLANTISI GERCEKLESTIRILDI2

Toplantıda, Ilıca Mahallesi’nde yapımı devam eden “Ilıca Jeotermal Kür Merkezi” ve Alaçatı Mahallesi’nde yapımı devam eden “Kampüs Alaçatı” inşaatının peyzaj projesinin uygulanması konuları oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Denizli, “Vatandaşla iç içe bir yönetim anlayışımız var. Bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Vatandaşlardan da olumlu dönüşler alıyorum. Doğru yerel yönetim anlayışı, iyi planlamalardan geçer. Bu nedenle de bu hususta bir yönetim anlayışı benimseyeceğimi her fırsatta söyledim. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemizi daha güvenli, daha huzurlu ve daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Denizli, ayrıca, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yaptığı halk buluşmalarını devam ettireceklerinin altını önemle çizerek, “Halk buluşmalarımızın ilkini bu hafta gerçekleştireceğiz. Seçim sonrasında yaptığımız ilk halk buluşması olacak. Bunun da çok kıymetli olacağını düşünüyorum” diye konuştu.