Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
KALES PEYZAJ’A KALİTE BELGESİ

KALES PEYZAJ’A KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Yeşilçam Medya, kaliteli hizmet anlayışını ve sektördeki başarılarını ödüllendirmek amacıyla, Kales Peyzaj Tarım İnşaat İth. İhr. Ltd. Şti.’ye Kalite Belgesi verdi.

KALES PEYZAJ'A KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

Kalite Belgesi, Kales Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Coşar’a, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ramazan Ahmet Taşır tarafından takdim edildi. Murat Coşar Kalite belgesini, Kales Tarım Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı olan eşi Sevinç Erkul Coşar ve kızları ile birlikte aldı.

Yeşilçam Medya tarafından verilen bu ödül, Kales Peyzaj’ın peyzaj, tarım sektöründe sunduğu hizmetlerdeki yüksek kalite standartlarını ve sektördeki lider konumunu teyit eder nitelikte. Kales Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı Murat Coşar, bu ödülün şirketleri adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, kaliteli hizmet anlayışını sürdürmeye devam edeceklerini vurguladı.

kaleskalite2

2017 yılında Antalya Emniyet Müdürlüğü yapan ve şu anda 1.Sınıf Emniyet Müdürü olarak müfettişlik görevine devam eden Ramazan Ahmet Taşır ise konuşmasında, Kales Peyzaj’ın sektördeki başarısına dikkat çekerek, bu tür ödüllerin firmaların motivasyonunu artırdığını ve sektördeki rekabeti olumlu yönde etkilediğini ifade etti.

Kales Peyzaj ve tarım sektöründe yenilikçi ve sürdürülebilir projelere imza atarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı hedeflemektedir. Şirket, aldığı bu ödül ile birlikte gelecekte de aynı hizmet kalitesini sürdürerek, sektördeki yerini daha da güçlendirmeyi planlıyor.