Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ELAZIĞ VALİSİ NUMAN HATİPOĞLU YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ MESAJI YAYIMLADI

VALİ NUMAN HATİPOĞLU: YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BAŞLAMANIN MUTLULUĞUNU VE HEYACANINI YAŞIYORUZ

VALİ NUMAN HATİPOĞLU: YENİ

2024-2025  Eğitim Öğretim yılı Ülkemiz genelinde 9 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. Yeni başlayacak Eğitim Öğretim dönemi nedeniyle Elazığ Valisi NUMAN HATİPOĞLU yazılı olarak yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi: ” Geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin yarınlara hazırlanacağı yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.
Eğitim, sadece ülkemiz için değil, tüm dünya için muasır medeniyetlere giden yoldaki kapıları açan yegâne anahtardır. Her yaşta eğitimi ilke edinmiş, yetenekleri ve becerileri doğrultusunda yönlendirilmiş nitelikli insan gücünün varlığı, dünyada toplumları bir adım öne taşımaktadır. Bizlerin de ülke olarak ortak gayesi, hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen, evrensel değerlerin yanı sıra millî ve manevî değerlerine sahip çıkan, kendine güvenen, sorgulayan, ülkemizi geleceğe taşıyacak nesiller yetiştirebilmektir.
2024-2025 eğitim-öğretim yılında da geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için emek veren kıymetli eğitimcilerimize her alanda destek olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize, ilimize ve eğitim camiamıza başarılarla dolu, hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor; değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.