Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Edenred Türkiye’ye üst düzey atama

Yemek kartı sektörünün mucidi ve lideri Edenred Türkiye’nin Satış Direktörlüğü’ne Serdar Tarhan getirildi.

Yemek kartı sektörünün mucidi

Türkiye’yi 32 yıl önce yemek kartı sistemiyle tanıştıran Edenred’in satış stratejisi ve hedeflerini yönetmekten sorumlu olan kişi; uzun yıllar global ve yerli markalarda önemli çalışmalara imza atan Serdar Tarhan oldu. Tarhan, 35 bini aşkın kurumsal müşterisi için 70 bin üye restoran, kafe, büfe, market ve binlerce akaryakıt istasyonuna hizmet taşıyan Edenred Türkiye’nin tüm satış operasyonlarından sorumlu olacak.

 

 

Kariyerine 1996 yılında Kart-Sis’te Ürün Satış Uzmanı ve Proje Lideri olarak başlayan Serdar Tarhan, 1999 yılında Dell Computer’de Satış Müdürü pozisyonuna getirildi. Daha sonra Compaq Computer bünyesinde yeni bir iş birimi kurarak Global Müşteriler Satış Müdürü olarak görev alan Tarhan ardından HP Türkiye bünyesinde çalışmalarına devam etti. SAS Institute ve Millenicom Telekomünikasyon’un kuruluşunda da yer alan Tarhan daha sonra 12 yıl boyunca kariyerini sürdürdüğü Turkcell’e katıldı. Turkcell bünyesinde Stratejik ve Büyük Müşteriler Satış Müdürü ve Kurumsal Satış Direktörü pozisyonlarında görev aldı. 2022 yılından bu yana Rubrik Türkiye’nin Ülke Müdürü görevini başarıyla sürdüren Serdar Tarhan, Haziran ayında Edenred Türkiye’nin Satış Direktörü olarak atandı.

Edenred Türkiye Hakkında: Türkiye’de yemek kartları sektörünün öncüsü Edenred Türkiye, 31 yıldır gerek çalışanlara gerek işverenlere gerekse de ülke ekonomisine katkısını artırarak sürdürüyor. Şirketlere verimli bir kurumsal gider yönetimi sağlayan Edenred Türkiye; Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında, Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile akaryakıt alımlarında, Ticket Compliments Hediye Kartları ile teşvik ve ödüllendirme programlarında şirketlere tasarruf sağlıyor ve hayatı kolaylaştırıyor. Edenred Türkiye, Türkiye’de 35 bini aşkın kurumsal müşterisinin 1,8 milyonu aşkın çalışanına 60 bin üye restoran, kafe, büfe, markette ve binlerce akaryakıt istasyonunda hizmet veriyor.