Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE’NİN 81 İLİ, 60. YILINI KUTLAYAN NUTELLA’NIN KAVANOZLARINDA

Nutella®, Türkiye’nin 81 ilindeki doğal güzellikleri ve tarihi eserleri Nutella® etiketlerine taşıdı. İstanbul, İzmir ve Adana’nın dahil olduğu 10 şehre özgü tatlılar, Nutella®’nın lezzetli dokunuşuyla yeniden yorumlandı.

Nutella®, Türkiye’nin 81 ilindeki

Mutluluğun tadı Nutella®, yeni kampanyasıyla benzersiz lezzetini Türkiye’nin 81 ilinin görselleriyle buluşturuyor. Nutella®, Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirleriyle özdeşleşen doğal güzelliklerin ve tarihi eserlerin yer aldığı 81 farklı kavanoz etiketi tasarladı. İzmir Saat Kulesi, Ankara Kalesi, Kapadokya, Sümela Manastırı ve Van gölü gibi Türkiye’nin tarihi, kültürel ve mimari açıdan zengin mirasını yansıtan pek çok eserin yer aldığı özel etiketlere, Nutella® uygulaması veya Nutella.com.tr üzerinden kolaylıkla erişilebiliyor.

Nutella® severler, Nutella® kapaklarının altındaki puanları toplayarak, diledikleri şehir için etiket oluşturma ve Nutella® kavanozlarını kişiselleştirme şansına sahip oluyor. Tüketiciler 400 puan karşılığında seçtikleri etiketin bastırılmasını ve belirttikleri adrese teslim edilmesini tercih edebilirken, 100 puan karşılığında ise diledikleri etikete dijital ortamda sahip olabiliyor. Nutella® severler, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan doğal güzellikleri yenilenen Nutella® web sitesi üzerinden keşfe çıkabiliyor.

Kampanya kapsamında, İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Nevşehir, Mardin, Van, Bursa, Antalya ve Trabzon mutfağının meşhur yerel tatlıları, Nutella®’nın benzersiz lezzetiyle yorumlanarak yepyeni tariflere dönüştü. Türkiye’nin ünlü lezzetlerini bir de Nutella® ile denemek isteyenler, bu 10 ile özel olarak satışa sunulan Nutella® kavanozlarının üzerindeki tariflere ulaşabilecek.

Nutella® Hakkında

Nutella® ilk kez 1964 yılında üretildi. Dünya çapında milyonlarca insanın sevdiği eşsiz kakaolu fındık kreması, Ferrero tarafından üretiminin her adımında titizlikle seçilen kaliteli malzemelerle, özenle ve tutkuyla üretiliyor. Bugün Nutella® dünya çapında yaklaşık 170 ülkede tüketicilerle buluşuyor. 2024 yılında, tutku, yaratıcılık ve inovasyonla tüketicilerini gülümsetmenin 60. yılını kutluyor.