Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşNet 25 Yaşında…

100 binin üzerinde müşteri, 75’ten fazla hizmet çeşidi ile İşNet Çeyrek Asırdır “İnsan İçin Teknoloji” üretmeye devam ediyor.

100 binin üzerinde müşteri,

Geniş ürün ve hizmet portföyüyle iletişim, bulut, siber güvenlik ve yönetilen hizmetler alanında uçtan uca çözümler sunan İşNet, 25. yılını kutluyor. Türkiye İş Bankası’nın bilgi teknolojileri iştiraki olan İşNet, yıl dönümünü “25 Yıldır İnsan İçin Teknoloji” söylemiyle; yöneticileri, çalışanları, iş ortakları ve müşterilerinin katıldığı özel bir etkinlikle kutladı.

İstanbul Swissotel’de 9 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen 25. yıl etkinliğinin açılış konuşmasını İşNet Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Gökmenler yaptı. Gökmenler, İş Bankası olarak Türkiye’de pek çok ilke imza attıklarına dikkat çekerek, “İşNet de bu ilklerden biriydi. Çok hızlı gelişen, değişen, dönüşen bir sektörün parçası oldu. Yola çıkarken kaliteli ve ulaşılabilir internet bağlantısı sağlamak en kritik hususlardan biriydi. Ancak İşNet, farklı yaklaşımlarla ve farklı ürünlerle kendisini geliştirmeyi başardı. Kuruluşundan bu yana teknoloji dünyasındaki hızlı değişime ayak uydurarak, hizmet yelpazesini sürekli genişletti. Bu sayede internet altyapı sağlayıcısı olarak yola çıkan şirketimiz, bugün veri merkezi hizmetlerinden güvenlik çözümlerine, ağ ve internet altyapısından ses hizmetlerine, uydu iletişiminden e-belge ürünlerine uzanan geniş bir yelpazede teknoloji hizmetleri sunar hale geldi.” dedi.

Bu süreçte topluma katkıyı da unutmadıklarını belirten Sabri Gökmenler, “Asırlık bir bankanın çeyrek asırlık iştiraki olarak ‘100 Köye İnternet’ projesinin bir parçası olduk. İnternet altyapısının olmadığı, mobil erişimin kısıtlı olduğu köylere uydu aracılığıyla internet ulaştırdık. 100 köy diyerek çıktığımız yolda gelen taleplerle bu rakamın da üzerine çıktık. Kurulumu tamamlanmış ve devam edenlerle birlikte toplam 150 köye yaklaştık.” dedi.

İşNet’in gelişimini yönetim kurulu olarak yakından takip edip takdir ettiklerini belirten Gökmenler sözlerini “Çeyrek asırlık yolculuğumuzda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İşNet’in başarılarının daha nice yıllar devam etmesini, tıpkı Türkiye İş Bankası gibi bir asırlık çınar olduğu günlere doğru emin adımlarla ilerlemesini diliyorum.” diyerek bitirdi.

2023’te yüzde 138 büyüme

İşNet Genel Müdürü Mehmet Fahri Can ise İşNet’in gerçek anlamda uçtan uça BT hizmeti sunan kurumsal bir teknoloji şirketi olduğuna dikkat çekerek “100 binin üzerinde müşterimiz, 75’ten fazla hizmet çeşidimiz var. Geçen yıl bir önceki yıla oranla yüzde 138 büyüdük. Sektörün en prestijli araştırmalarından olan Bilişim 500’de 2023 yılının bir numaralı bulut hizmet sağlayıcısı haline geldik. Hem telekom, uydu hem veri merkezi ve bulut, hem de siber güvenlik, robotik otomasyon hizmeti sağlayan nadir şirketlerdeniz. Üstelik bunu ülkemizin en iyi veri merkezlerinden birinden sunuyoruz. Ayrıca e belge hizmetlerimizi geniş bir kitleye ulaştırıyoruz. İşNet, gerçek anlamda uçtan uca BT hizmetleri sunan kurumsal bir teknoloji şirketidir.” dedi.

 

Mehmet Fahri Can, “İnsan için teknoloji” diyerek teknolojinin sadece elektronik devrelerden, algoritmalardan, devasa binalardan ve robotik süreçlerden oluşmadığını ifade ettiklerini belirterek, “İnsana değer verdik; insanla insan için çalıştık. Bugün geldiğimiz noktada, 25 yıllık bilgi birikimimiz ve deneyimimizle, geleceğe daha da güvenle bakıyoruz. Aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmaya, üretmeye ve inovasyona devam ediyoruz. 25 yıldır bize güvenen ve destekleyen İş Bankası Grubumuza, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkürlerimi, çalışma arkadaşlarıma minnetlerimi sunuyorum. Nice 25 yıllara…” dedi.

Etkinlikte ayrıca İşNet’te 25 yılını dolduran iki, 20 yılını dolduran iki, 15 yılını dolduran iki ve 10 yılını dolduran yedi olmak üzere toplam 12 çalışana teşekkür plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

25.yıl kutlama etkinliğine İşNet’in iş ortakları Arena, HP Enterprise, Ingram, Netex ve TD Synnex katılımlarıyla destek verdiler.

Gecenin sonunda etkinlik katılımcıları Emre Altuğ konseri ile 25. yıl dönümünü eğlenerek kutladı.

İşNet Hakkında:

Güçlü kurumsal yapısı, müşteri odaklı yaklaşımı, dinamik, tecrübeli, donanımlı ekipleriyle faaliyetlerini sürdüren ve bu yıl kuruluşunun 25. yılını kutlayan Türkiye İş Bankası iştiraki İşNet, 21. Yüzyıl’ın başından bugüne, “İnsan İçin Teknoloji” odaklı yaklaşımı, uçtan uca altyapı hizmetleri ve geniş hizmet yelpazesiyle teknolojiyi işi ile bağdaştırmayı hedefleyen şirketlere kaliteli, sürdürülebilir ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

İşNet, İstanbul ve Ankara’da, biri Tier 4 sertifikasına sahip olmak üzere, üç veri merkezi üzerinden hizmet sunmaktadır. İnternet, sanal ağ-vpn, uydu erişimi ve ses hizmetlerini güvenilir, esnek ve ekonomik koşullarda sunmanın yanı sıra, yenilikçi çözümlerle zenginleştirdiği veri merkezi, siber güvenlik, bulut ve e-dönüşüm hizmetlerini kurumlara bütünleşik olarak sağlayan öncü bilgi teknolojileri şirketidir. Sektörel ihtiyaçları göz önüne alarak yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiren İşNet, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası onaylı bluuty Finans hizmeti ile bankacılık ve finans sektörüne özel olarak tasarlanan, güvenlik seviyesi artırılmış, regülasyon ve denetimlerle tam uyumlu, ölçeklenebilir, esnek ve yüksek performanslı bulut hizmeti sunmaktadır.

NOT. Fotograftakiler soldan sağa

İsNet YK Başkanı Sabri Gökmener

İsNet Genel Müdür Yardımcısı Aytül Sepetçi

İsNet Genel Müdürü Mehmet Fahri Can

İsNet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet DereliPasta Kesimi2 150304352 scaled