Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Link Bilgisayar ve ASELSANNET’ten 358,8 Milyon TL’lik Güvenlik Teknolojileri İçin Ürün Alım Anlaşması

Türkiye’nin yazılım ve teknoloji

Türkiye’nin yazılım ve teknoloji çözümleri alanındaki öncü şirketlerinden Link Bilgisayar, ASELSANNET ile imzaladığı 358.821.180 TL değerindeki güvenlik teknolojisi anlaşmasıyla savunma sanayisine güçlü bir adım atıyor. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, bu iş birliği Link Bilgisayar’ın savunma sanayisinde faaliyet göstermeye başlamasıyla şirketin büyüme stratejisine yeni ve stratejik bir yön kazandırıyor.

Bu anlaşma, Link Bilgisayar’ın savunma teknolojileri alanındaki inovasyon gücünü ve yerli çözümler üretme kapasitesini ortaya koyarken, Türkiye’nin savunma sanayisinde artan güvenlik ihtiyaçlarına doğrudan yanıt vermek amacıyla yapılan stratejik bir hamle olarak değerlendiriliyor. Link Bilgisayar, 40 yıllık deneyimini bu yeni sektördeki uzmanlıkla birleştirerek, ülkenin savunma teknolojilerinde yerli ve milli projelerde daha etkin bir rol oynamayı hedefliyor.

Savunma Sanayisinde Yüksek Katma Değerli Yeni Faaliyet Alanı

Link Bilgisayar Genel Müdürü Murat Pekmezyan, bu iş birliğini değerlendirdiği açıklamasında, “ASELSANNET ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma, şirketimizin yalnızca yazılım sektöründeki gücünü pekiştirmekle kalmayacak, mevcut teknolojilerimizi daha ileri seviyelere taşıyıp aynı zamanda savunma sanayisinde faaliyet göstermeye başlamamızla yepyeni bir sektörde güçlü bir şekilde yer almamızı sağlayacaktır. Bu adım, yüksek katma değerli savunma projelerinde yer alma fırsatı sunarken, Link Bilgisayar’ı ulusal savunma teknolojilerinde öne çıkaracak ve uluslararası arenada büyüme hedefimize büyük katkı sağlayacaktır.” dedi.

Savunma Sanayisinde Büyük Fırsatlar

Savunma sanayisindeki bu stratejik genişleme, Link Bilgisayar’ın gelir yapısını çeşitlendirirken, şirketin uzun vadede yüksek büyüme ve katma değer sağlayacak projelere katılmasına olanak tanıyor. Bu hamle, savunma sanayisinin sunduğu yüksek getiri potansiyeliyle yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor ve Link Bilgisayar’ın yeni sektörde güçlü bir oyuncu olmasını sağlıyor.

Teslimatlar Yıl Sonuna Kadar Tamamlanacak

Bu anlaşma kapsamında teslim edilecek güvenlik teknolojisi ürünlerinin yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Bu süreç, savunma sanayisinde kritik projelerin yürütülmesine katkıda bulunacak.

Link Bilgisayar Hakkında

1984 yılında kurulan ve 40. yılını kutlayan Link Bilgisayar 2000 yılından bu yana İMKB de işlem görmektedir. Türkiye’nin öncü yazılım ve teknoloji çözümleri sağlayıcılarından biri olan Link Bilgisayar, geniş kapsamlı ve yenilikçi teknolojik çözümleriyle iş süreçlerini dijitalleştirerek verimliliği artırmayı hedeflemektedir.

Şirket 2024 yılında yaptığı atılımlar ile, savunma sanayi, güvenlik teknolojileri, bulut bilişim ve dijital dönüşüm gibi stratejik alanlarda sunduğu çözümlerle Türkiye’nin dijital geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor. 40 yıllık tecrübesi ve uluslararası standartlara uygun ürünleriyle küresel arenada etkin bir oyuncu olmayı sürdüren Link Bilgisayar, yeni sektörlere giriş yaparak büyüme hedeflerini güçlendirmektedir.link logo 152144288