Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Robert De Niro, Mezar Taşına Ne Yazdıracağını Açıkladı!

Geçtiğimiz yıl yedinci kez baba olan ünlü aktör Robert De Niro, katıldığı bir televizyon programında mezar taşına ne yazdıracağını açıkladı. 81 yaşındaki Oscar ödüllü yıldız, “Who’s Talking to Chris Wallace?” programında bu önemli detayı paylaştı.

Geçtiğimiz yıl yedinci kez

Yedi çocuk babası olan De Niro, en büyük çocuğu Drena’nın 53 yaşında olduğunu belirtti. Diğer çocukları Raphael, Julian, Aaron, Elliot, Helen ve Gia ile birlikte geniş bir aileye sahip olan De Niro’ya, nasıl bir baba olduğu sorulduğunda, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” yanıtını verdi.

Bu sözü o kadar önemsediğini vurgulayan De Niro, “Mezar taşıma da bu yazılacak: Elimden gelenin en iyisini yaptım” dedi. Ayrıca, mezar taşına eklemek istediği bir başka ifadeyi de açıkladı: “Yaptığım her şey için lütfen beni affet.”

Kariyerinin yoğunluğu nedeniyle çocuklarına yeterince zaman ayıramadığını kabul eden ünlü aktör, “Her zaman çok meşguldüm, ama çocuklarımı çok seviyorum” diye ekledi. De Niro’nun, Tiffany Chen ile olan ilişkisinden doğan en küçük kızı Gia Virginia Chen De Niro, geçtiğimiz yıl dünyaya gelmişti.

Son olarak “Killers of the Flower Moon” filmiyle Oscar adaylığı kazanan De Niro, hem kariyeri hem de aile yaşantısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.