Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uluslararası Islık Dili Festivali 25. Kez Coşkuyla Kutlandı

Yeniden Refah Partisi Görele İlçe Başkanı Şeref Başkan’ın liderliğinde gerçekleştirilen festivalde, sanatçılar ve protokol üyeleri unutulmaz anlara imza attı.

Yeniden Refah Partisi Görele

Giresun’un Görele ilçesinde 15 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen 25. Uluslararası Islık Dili Festivali, büyük bir coşku ve katılımla kutlandı. Yeniden Refah Partisi Görele İlçe Başkanı Şeref Başkan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen festival, yerli ve yabancı birçok sanatçının sahne aldığı renkli anlara sahne oldu.

Etkinliğe önemli isimler katılım sağladı. New York MÜSİAD Başkanı ve Amerika Giresunlular Dernek Başkanı Savaş Şahin, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun İl Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tolga Erener, CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Görele Kaymakamı Hamit Genç, Çanakçı Kaymakamı Samet Yaylak ve Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede gibi üst düzey protokol üyeleri şenliğe renk kattı.

Ayrıca Ören Belediye Başkanı Soner Erkan, Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, Çanakçı İl Genel Meclis Üyesi İsmail Çalık, YRF Genel Merkez Yönetiminden İbrahim Karadeniz, YRF Giresun önceki dönem İl Başkanı Ömer Duman, Görele İl Genel Meclis Üyesi Adayı Neslihan Gökce, Eynesil İlçe Başkanı Galip Usta, eski Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür ve Köksaldı Gayrımenkul’den Müzeyyen Köksaldı gibi isimler de festivale katıldı.

Bu yıl 25.’si düzenlenen Uluslararası Islık Dili Festivali, kültürel mirasın yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla büyük bir ilgi gördü. Katılımcılar, Giresun’un köklü kültürel zenginliğini bir kez daha dünyaya tanıtmanın gururunu yaşadılar.

9e38863e a5b2 4176 b4af 60c82dce0037