Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MSG Medya TV Oyuncu Eğitimi Hızla Devam Ediyor

MSG Medya TV Oyuncu

MSG Medya TV Oyuncu Eğitimi Hızla Devam Ediyor

MSG Medya TV’nin oyuncu eğitimi programı, hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından katılımcılar, programda yer alarak hayallerine adım atıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Gündoğdu, eğitim hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Amacımız, insanların hayalini kurdukları hedefleri gerçekleştirmek ve sanat sektörüne yetenekli oyuncular kazandırmak. Oyuncu olmak isteyen herkesi bize ulaşmaya davet ediyoruz. Efsane yönetmen eşim Mehmet Ali Gündoğdu’nun eşliğinde hem yüz yüze hem de online olarak eğitimlerimiz sürmektedir. Hocamız Rukiye Şahin’in katkılarıyla da oyunculuk eğitimlerimiz devam ediyor. Oyunculuk hayali olan herkesi bekliyoruz.”

Katılımcılardan Görüşler

Asiye Aydın: “Dünya çapında bir efsaneden oyunculuk eğitimi almanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah bu fırsat herkese nasip olur.”

İsa Kılınç: “Fransa’da marangozluk yapıyorum. Mehmet Ali Gündoğdu hocamızla derslerimiz çok iyi gidiyor. Hocamız, bilgilerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşıyor. Bazen komedi, bazen dram çalışıyoruz. Bu yolda devam etmekten mutluyum ve şanslı hissediyorum.”

Ayşe Gök: “Hatay’da İngilizce öğretmenliği yapıyorum, aslen Mersinliyim. Mehmet Ali Gündoğdu hocamla tesadüfen karşılaştık ve onun tecrübesi ile bu yolda ilerliyorum. Hocamızın samimiyeti ve iyi niyeti bana cesaret verdi. Tüm arkadaşlarımın bu yolda başarılı olacağına inanıyorum.”

Erdoğan Çelik: “Erzurumluyum, Kocaeli’nde yaşıyorum. Bu sektörde en büyük şansım, efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu ile tanışmak oldu. Dinamik ve güçlü bir ekip ruhuna sahibiz. Hocamıza ve diğer eğitmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ekip arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

Metin Polat: “Sinemanın temellerini Mehmet Ali Gündoğdu gibi bir efsaneden öğrenmek herkese nasip olmaz. Çok mutluyum, teşekkür ederim hocam.”

Nehir Karakaya: “Efsane yönetmenden eğitim almak benim için bir onur. Kendisinden öğrendiğim her şey bana çok değerli geliyor. Bizleri emin adımlarla yetiştiriyor, inşallah başarıyla bu yola devam edeceğiz.”

Binnaz Güven: “Hocamızı çok seviyoruz. Aldığımız eğitimle kendi yolumuzu çizeceğiz ve onun başarılarını örnek alarak bu sektörde ilerleyeceğiz. İyi ki varsınız hocam.”

MSG Medya TV’nin bu başarılı eğitimi, sektöre yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor. Hem yüz yüze hem de online olarak sürdürülen bu eğitimler, birçok katılımcı için büyük bir fırsat sunuyor.

  1. 20240916 230825 scaled