Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Menderes ve Yol Arkadaşları İçin Mevlid Okunacak!

Çorum Demokrat Parti İl

Çorum Demokrat Parti İl Teşkilatı, 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından idam edilen Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan ile diğer demokrasi şehitleri için 19 Eylül Perşembe günü Abdibey Camii’nde mevlit okutacak.
19 Eylül Perşembe günü öğle namazında, Abdibey Camiinde okunacak mevlide tüm halkımızı davet etti.
Demokrat Parti’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Türk siyasetinde demokrasi ve hürriyetin mimarı olan,kardeşliğin tesisi için büyük emek sarfetmiş, maddi ve manevi kalkınmanın öncüsü Ali Adnan Menderes ve yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.
Uyduruk suçlar ve talimatlı yargılama sürecinin sonunda idam edilen demokrasi kahramanlarının, intihar süsü verilerek katledilen bakan ve milletvekillerimizin acısı hamiyet sahibi vicdanları kanatmaya devam ediyor.
Çiçeği burnunda demokrasimizin üstüne  kara bir kabus gibi çöken darbeleri lanetliyor,darbecileri Kahharı Zülcelal’e havale ediyoruz.
Bu memlekette katiller ve hainler için kurulamayan darağaçları, milletin bağrından çıkarıp seçerek meclise gönderdiği asil ve şerefli evlatları için kurulabilmiştir.
Darbeciler tarihin çöplüüğünde yerini alırken vefatlarının seneyi devriyesinde rahmetle yad ettiğimiz Adnan Menderes, FatinRüştü Zorlu, Hasan Polatkan ve diğer 27 Mayıs 1960 darbecilerinin katlettiği demokratların ruhu için tertip ettiğimiz,  19 Eylül Perşembe günü öğle namazında, Abdibey camiinde okunacak mevlüde tüm halkımızı davet ediyoruz.