Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nallıhan Belediyesinden Mahallelere Hizmet Atağı

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Belediye Başkanı Ertunç Güngör Nallıhan ilçesinin 84 köyüne hizmet atağı başlattı.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Belediye

Nallıhan Belediyesinden Mahallelere Hizmet Atağı

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Belediye Başkanı Ertunç Güngör Nallıhan ilçesinin 84 köyüne hizmet atağı başlattı.

Nallıhan’ın köylerinde yapılacak olan ve yapılmakta olan hizmetler için Nallıhan kültür merkezinde mahalle muhtarı ile istişare toplantısı yapıldı.

İstişare toplantısına Nallıhan Kaymakamı Semih Doğanoğlu, Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör, Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Özen, Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Bakır, Ankara Büyükşehir Şehir Belediyesi Nallıhan Koordinatörü Abdülfettah Güngör, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sulama Ve Yapı İşleri Şefi Mustafa Korkmaz, Nallıhan Aski Bölge Müdürü Nuri Varol, Nallıhan Yol Asfalt İlçe Şef Yardımcısı Tarık Bozkurt,
Köy muhtarları katıldılar.

Nallıhan Köy ve Mahalle sorunlarını yetkililere aktaran muhtarlar hizmetleri için teşekkür ettiler. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör yaptığı konuşmada;
” Göreve geleli 6 ayı geride bıraktık. Köylerimizin sorunlarını biliyorum dedim. Bunlarla bu güne kadar ilgilenmeye çalıştık. Köylerimizin eksiklikleri ile ilgili işlere Büyük Şehir Belediyemiz ile yapılan istişareler ile devam ediyoruz.

Bir çok köyümüzde acil yapılacak işleri tesbit ettik. Kış ayında neler yapabileceğimizi planladık. Asfalt ve su sorunları ile ilgili çalışmalar yapıyoruz.

Nallıhan da bir Tarım kampüsü yapacağız. Çiftçilik ve Hayvancılık yapan hemşerilerimizin sorunlarını iyi biliyorum. Nallıhan için en güzel hizmetleri sunacağız. Sosyal yardımlarımız devam edecek. Toplantımıza katılan Nallıhan Kaymakamımıza ve siz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.