Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hobi Olarak Başladı, İşine Dönüştü: Arabasına Gözü Gibi Bakıyor

Rize’de yaşayan Tayip Biberoğlu, hobi olarak başladığı Mercedes araç toplama tutkusunu işine dönüştürdü. En değerli aracı ise 1960 model Mercedes 220S oldu.

Rize'de yaşayan Tayip Biberoğlu,

Rize’nin Ardeşen ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Tayip Biberoğlu, yaklaşık 6 yıl önce hobi olarak eski model Mercedes araçlar toplamaya başladı. Başlangıçta kendisi için aldığı 1990 ve 2000 model araçlar, zamanla alım-satım işine dönüştü. Bir iş yeri açarak eski model Mercedes araçlarının ticaretini yapmaya başlayan Biberoğlu, yaklaşık 6 ay önce 1960 model bir Mercedes 220S satın aldı. Bu nostaljik araç, koleksiyonunun en değerli parçası haline geldi. Aracına gözü gibi bakan Biberoğlu, düğününde bu nostaljik arabayı gelin arabası olarak kullandı.

Aracın zamanına göre çok özel bir model olduğunu belirten Biberoğlu, restorasyonunun kusursuz yapılmış olması sebebiyle günümüzde bile sıfır ayarında olduğunu vurguladı. 1960 model bu aracı satmayı düşünmediğini ve koleksiyonunda tutmayı planladığını ifade eden Biberoğlu, eski model araçlara olan ilgisinin bir hobi olarak başladığını, ancak zamanla bu hobinin işine dönüştüğünü söyledi.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI