Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’nın Yeni Valisi Vahdettin Özkan’dan İlk Açıklamalar

Vali Özkan: “Tek hedefimiz Manisa’nın kalkınması ve vatandaşın mutluluğu.”

Vali Özkan: "Tek hedefimiz

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa Valisi olarak atanan Vahdettin Özkan, Manisa Valiliği önünde düzenlenen törenle göreve başladı. Konya Valiliği görevinden Manisa’ya atanan Vali Özkan, tören mangasını selamladıktan sonra Manisa Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu’nun kendisine çiçek takdimiyle karşılandı. Protokol üyeleriyle tokalaşan Özkan, makamına geçerek gazetecilere ilk açıklamalarını yaptı.

Vali Özkan, Manisa’ya hizmet etmenin gurur ve heyecanını yaşadığını belirterek, “Amacımız, Manisa’da yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte empati kültürü içinde çalışarak, idarenin sürekliliği ve bütünlüğü çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Hükümetimizin stratejik planları doğrultusunda her bakanlığın ilimizde belirlediği planları birlikte değerlendireceğiz. Vatandaşa hizmeti her zaman öncelik olarak göreceğiz” dedi.

Manisa’ya ilk kez geldiğini belirten Vali Özkan, “Hep birlikte burada yaşayarak öğrenip, hizmet edeceğiz” diyerek konuşmasını tamamladı.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI