Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de Şüpheli Ölüm: Aslıhan Sinem Çiçek Davasında Yeni Soruşturma!

İzmir’de iş görüşmesi için evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, bir gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili açılan davada, “nitelikli cinsel saldırı”, “yağma” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından yargılanan sanıklar hakkında “ölüme sebebiyet verme suçu”ndan yeni bir soruşturma başlatıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın aydınlatılması için gerekli adımların atılacağını duyururken, aile ve kamuoyu adaletin yerini bulmasını talep ediyor.

İzmir'de iş görüşmesi için

İzmir’de evden iş görüşmesi için ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek, bir gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Genç kızın ölümüyle ilgili olarak yürütülen davada, “nitelikli cinsel saldırı”, “yağma” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından yargılanan sanıklar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sanıklar hakkında “ölüme sebebiyet verme suçu”ndan yeni bir soruşturma açılmasına karar verdi. Çiçek’in ölümünün ardındaki sır perdesinin aralanması için gerekli tüm adımların atılacağı belirtilirken, aile ve kamuoyu adaletin yerini bulmasını talep ediyor.

Bu süreçte, olayla ilgili tanıkların ifadelerine başvurulacak ve delil toplanmaya devam edilecek. Aslıhan Sinem Çiçek’in ölümü, hem aile içinde hem de toplumda büyük bir üzüntü ve infial yaratırken, olayın aydınlatılması için yetkililerden beklentiler giderek artıyor.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI