Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anamur’da bisiklet turu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bisiklet Sevenler Derneği üyesi 10 kişilik Cycling Team Anamur’a gelerek ilçede bisiklet turu gerçekleştirdi.
Kültür gezisi kapsamında KKTC’den Piyale Paşa Feribotu ile Anamur’a gelen ekip ilçede bulunan Anemurium Antik Kenti, Mamure Kalesi, Dragon Çayı Asma Köprü, Pullu Tabiat Parkı, Köşekbükü Astım Mağarası ve Alaköprü Barajı ile şehir merkezinde pedal çevirdi.
Anamur Belediyesi tarafından ağırlanan Cycling Team Ekibi Belediye Başkanı Durmuş Deniz ile bir araya geldi. Bisikletçilere gerçekleştirdikleri gezi programı nedeniyle teşekkür eden Başkan Deniz; “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelerek ilçemizin doğal ve tarihi güzelliklerini ziyaret eden Cycling Team Ekibi’ne teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin ilçemizin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyoruz. KKTC Bisiklet Sevenler Derneği ile önümüzdeki süreçte çeşitli etkinlikler planlayarak uluslararası düzeyde bir iş birliği yapacağız” dedi.
KKTC Bisiklet Sevenler Derneği BSD Cycling Team Başkanı Hüseyin Akcan KKTC’den Anamur’a gerçekleştirilen bisiklet turu sırasında Anamur Belediyesi’nin ilgi ve alakasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anamur’a sadece sportif bir etkinlik için değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel temaslar kurmak amacıyla geldiklerini belirtti. Akcan, bu tür etkinliklerin iki Ülke kurum ve halkları arasındaki dostluk ve işbirliğini daha da güçlendirdiğini vurgulayarak, “Hem sportif hem de kültürel anlamda oldukça verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Anamur’un tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini keşfetmek, bizler için unutulmaz bir deneyim oldu. Anamur’a geldiğimiz andan itibaren bizleri yalnız bırakmayan Anamur Belediye Başkanımız Durmuş Deniz’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.