Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyonlar Ligi’nde Milli Yıldızlardan Göz Dolduran Performans

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü, Benfica’nın Atletico Madrid karşısındaki zaferine damga vurdu, Arda Güler ve Erencan Yardımcı da sahne aldı.

Kerem Aktürkoğlu ve Orkun

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maç haftasında milli futbolcularımız geceye damga vurdu. Benfica’nın 4-0’lık Atletico Madrid galibiyetinde Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü öne çıktı. Kerem Aktürkoğlu, 13. dakikada takımının ilk golünü atarken, Orkun Kökçü de 84. dakikada penaltıdan bir gol kaydetti. Kerem, bu performansıyla Benfica’daki beşinci maçında altıncı gole katkısını yaparak beğeni topladı. Orkun Kökçü ise toplamda dört gol ve üç asistle sezona harika bir başlangıç yaptı.

Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi tarihinde Ümit Karan ve Arda Turan’dan sonra iki maçta gol atan üçüncü Türk futbolcu olarak tarihe geçti. Orkun Kökçü de Atletico Madrid maçının en iyi oyuncusu seçilerek dikkatleri üzerine çekti.

Bu başarılı gecede Arda Güler, Lille’in Real Madrid karşısında 1-0 kazandığı maçta 67. dakikada oyuna dahil oldu. Bir diğer milli futbolcu Erencan Yardımcı ise Sturm Graz formasıyla Club Brugge karşısında 66. dakikada sahaya çıktı ancak takımı mağlup oldu.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI