Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski Playboy Modeli Louise Glover, Evsiz Kaldı ve Çadırda Yaşamaya Başladı

Bir dönem lüks bir hayat yaşayan eski Playboy modeli Louise Glover, ekonomik sıkıntılar nedeniyle İngiltere’de bir çiftlikte çadırda yaşamını sürdürüyor. Tüm zorluklara rağmen umudunu koruyor.

Bir dönem lüks bir

2006 yılında Playboy’un “Yılın Modeli” seçilen 41 yaşındaki Louise Glover, şöhret ve lüks dolu hayatını geride bırakarak şimdi evsiz bir yaşam sürüyor. Bir dönem Hugh Hefner’ın Los Angeles’taki malikanesinde kalan ve Leonardo DiCaprio, Paris Hilton gibi ünlü isimlerle partilere katılan Glover’ın hayatı, 2010 yılında geçirdiği göğüs ameliyatı sonrası kalp krizi geçirince tamamen değişti.

Ameliyat sonrası kariyerine kişisel antrenör olarak devam eden Glover, İngiltere’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle işlerinde büyük bir düşüş yaşadı. Şu anda Reading bölgesinde bir çiftlikte 80 dolarlık bir çadırda yaşam mücadelesi veriyor. Zor durumuna rağmen umudunu kaybetmediğini belirten Glover, “Şansım yakında dönecek” diyerek geleceğe umutla bakıyor.

Geçimini köpek gezdirme ve kişisel antrenörlük yaparak sağlamaya çalışan eski model, aile desteği olmadan hayatını sürdürmek zorunda. Pornografik içerik üretmeyi reddeden Glover, kış gelmeden durumuna bir çözüm bulmayı umut ediyor. Yaşadığı zorluklara rağmen, çadırında huzur bulduğunu ve geleceğe dair umutlarını kaybetmediğini ifade ediyor.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI