Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan DENİZ’den Prof.Dr. HABERAL’a Ziyaret ve Kutlama..

Anamur Belediye Başkanı Durmuş

IMG 20241003 WA0013
Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, “Bilimde En Seçkin Dünya Ödülü Medawar ödülüne layık görülen Prof. Dr. Mehmet Haberal’ı makamında ziyaret etti.

Haberal’ı Ankara’da makamında ziyaret eden Durmuş Deniz; “Bilimde En Seçkin Dünya Ödülü Medawar ödülü, ilk kez bir Türk Bilim İnsanına; Prof. Dr. Mehmet Haberal’a Layık Görülmüştür.” Diyerek kutladı.

Ödül, Organ nakli alanında üstün bir etkiye sahip olan seçkin araştırmacılara veriliyor. Medawar Ödülü evrensel olarak bilimsel başarı için en seçkin dünya ödülleri arasındadır.

Değerli hocamız Prof. Dr. Haberal Türkiye’de Ortadoğu’da ve Orta Asya’da böbrek ve karaciğer nakli önderliği yapmaktadır.

Haberal, çok önemli bilimsel çalışmaları ile binlerce hayatı kurtarmış ve organ nakli konusunda ileri düzeyde tıbbi gelişmelere öncülük etmiştir.

Başkan Deniz, “Biz de hemşeri kabul ettiğimiz, bu büyük gururu Ülkemize yaşatan, dünyaca ünlü, çok değerli bilim insanı Sayın Mehmet Haberal hocamızı makamında ziyaret ederek, büyük bir gururla kutladık. Fikirlerinden yararlanıp, önerilerini dinledik.

Görüşmede bizimle olan sayın danışman Şükran Kütükçü’ye teşekkür eder, bilime ve insanlığa olan büyük katkısından dolayı, sayın Haberal hocamıza bir kez daha tebrik eder, şükranlarımızı sunuyoruz.

Sağlıklı, başarılı uzun ömürler dileriz.” dedi.