Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En Yeni Yanmar ve Solis Traktörler ile Ytagri Tarım Ekipmanları, İlk Kez Bursa Tarım Fuarı’nda!

8-12 Ekim 2024 tarihleri arasında

8-12 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek, tarım sektörünün en büyük buluşmalarından bir olan Bursa Tarım Fuarı’nda ilk kez çiftçilerle buluşmaya hazırlanan Yanmar Turkey, üstün performanslı ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Yanmar ve Solis marka traktörler ve YTAgri tarım ekipmanlarını çiftçilerin beğenisine sunacak.

Dünyanın önde gelen endüstriyel motor üreticilerinden Japon devi Yanmar’ın Türkiye’deki tam iştiraki Yanmar Turkey, Türkiye’nin en önemli tarım fuarlarından biri olan Bursa Tarım Fuarı’na katılıyor. Fuarı ziyaret eden çiftçiler, Bursa Tarım Fuarı’na en yeni modelleriyle katılacak olan Yanmar Turkey’in Yanmar ve Solis marka traktörleri ile YTAgri tarım makine ve ekipmanlarını yakından görme fırsatı bulacak.

 Yanmar Turkey Tarım İş Kolu ve İş Geliştirme Direktörü Murat Balkan Kanbir, pek çok ülkeden binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Bursa Tarım Fuarı’na bu yıl ilk kez katılacaklarını belirterek, “Yanmar Turkey olarak Türk çiftçisinin ihtiyaçlarını karşılamak adına her daim çalışıyoruz. Dayanıklı, üstün performanslı, yakıt tüketimi ve kullanım maliyetleri düşük Yanmar ve Solis marka traktörlerimiz ile YTAgri tarım ekipmanlarımızı Bursa ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen çiftçilerimiz ile buluşturacağız. Bursa Tarım Fuarı’nın, verimli iş birliklerinin adresi olmasını diliyoruz” dedi.

Türkiye’nin tarım buluşması Bursa’da

Bursa Tarım Fuarı, 8-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Tarım sektörünün nabzını tutacak olan bu büyük buluşmada tarım, hayvancılık, bahçecilik ve daha birçok alanda en son teknolojiler ve yenilikler ziyaretçileri bekliyor.

Bursa Tarım Fuarı’nda A-102 numaralı stantta misafirlerimizi ağırlamak için heyecanlıyız.

 Yanmar Hakkında

1912 yılında Japonya, Osaka’da kurulan Yanmar, 1933 yılında ilk ticari kompakt dizel motor üretimi yapan firmadır. Yanmar, kuruluşunun temel yapı taşı olan endüstriyel dizel motor üretimi ile ürün gamını, hizmetlerini genişletmeye devam etmiş ve endüstriyel ekipman üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Yanmar, küçük ve büyük deniz motorları, tarım makineleri ve ekipmanları, iş makinaları, enerji sistemleri, endüstriyel motorlar, marin motor ve ekipmanları, makina parça ve komponentleri sağlayıcısı olarak global operasyonlarını yedi iş kolunda sürdürmeye devam etmektedir. Karada, denizde ve hayatın her alanında yer alan Yanmar’ın ‘müşterilerinin üretim ve enerji sarfiyatı konularında karşılaştıkları zorluklara odaklanıp, gelecek için insan yaşamının değerini artıracak sürdürülebilir çözümler sunma’ misyonu, ‘Sürdürülebilir Gelecek’ sağlayabilmek için Yanmar’ın benimsemiş olduğu temel ilkedir.