Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mamak Belediyesi’nden Okullara Tadilat Desteği

Mamak Belediyesi, ilçe genelindeki okullara tadilat desteği sunarak, öğrencilerin güvenli ve modern eğitim ortamlarında öğrenim görmesini sağlıyor.

 Mamak Belediyesi, ilçe

Mamak Belediyesi, ilçe genelindeki okullarda zaman içinde ortaya çıkan bakım ve onarım ihtiyaçlarına yönelik tadilat desteği sunuyor. Yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü okullarda oluşan fiziki eksiklikler, belediye ekipleri tarafından hızlıca gideriliyor. Belediyenin açıklamasında, bu destek ile öğrencilerin güvenli ve konforlu bir eğitim ortamına kavuşmasının hedeflendiği vurgulandı.

Mamak Belediyesi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Eğitim ortamlarını daha modern ve sağlıklı hale getirmek amacıyla okullarımıza tadilat desteği sağlıyoruz. Öğrencilerimizin rahat bir ortamda okul hayatlarına devam etmeleri için fiziki eksikliklerin giderilmesi ve çevre düzenlemelerine kadar kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Okulların bakım veya onarım gerektiren ihtiyaçları için belediye ile irtibata geçmelerinin yeterli olacağı belirtilen açıklamada, belediyenin okulların talepleri doğrultusunda gerekli müdahaleleri yapacağı ve bu sayede eğitim kurumlarının daha düzenli bir görünüme kavuşacağı vurgulandı.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI