Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal Medyayı Sallayan Klip: 51 Yaşındaki Eminem Dede Oluyor

Eminem, küçük kızı Hailie Jade ve damadı Evan McClintock’un ilk bebeklerini beklediklerini yeni klibinde duyurdu. Bu haber sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Eminem, küçük kızı Hailie

Dünyaca ünlü rapçi Eminem, gerçek adıyla Marshall Bruce Mathers, dede olacağını yayınladığı bir video klip ile tüm dünyaya duyurdu. Mayıs ayında evlenen kızı Hailie Jade ve eşi Evan McClintock, ilk bebeklerini bekliyor. Eminem’in “Temporary” adlı şarkısına çektiği video klipte 28 yaşındaki kızı Hailie Jade de yer aldı ve bu sayede rapçi, dede olma haberini hayranlarıyla paylaşmış oldu. Eminem’in Instagram’da yaptığı bu paylaşım, binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hailie Jade Scott, Instagram fenomeni olarak bilinirken, uzun süredir birlikte olduğu Evan McClintock ile evlendiğini 20 Mayıs’ta yaptığı sosyal medya paylaşımıyla duyurmuştu.

Ayrıca Eminem, müzik dünyasında da etkisini sürdürerek Taylor Swift’in “Billboard 200” müzik listesindeki liderliğine son verdi. “The Death of Slim Shady” (Coup de Grâce) adlı yeni albümüyle listede bir numaraya yükselen Eminem, Swift’in “The Tortured Poets Department” albümünü dördüncü sıraya düşürdü.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI