Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Simge Sağın’a Icardi Sorusu: “Beni Kıbrıs’ta Oyuna Getirdiniz”

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Mauro Icardi hakkında sorulan bir soruya verdiği yanıtla dikkat çekti. Sağın, Icardi ile ilgili hiçbir bağlantısı olmadığını ve bu konunun kendisini ilgilendirmediğini belirtti.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın,

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Harbiye’deki konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sağın, Harbiye Açıkhava konserinin kendisi için çok önemli olduğunu ve bu konser için özel bir hazırlık yaptığını söyledi. Kıyafetinden saçına kadar her detayı özenle seçtiğini belirten Sağın, dansçıları olmamasına rağmen sahnede tek başına dans edeceğini de ekledi.

Geçtiğimiz günlerde sahnede kendisine atılan cep telefonu hakkında da konuşan Sağın, “Genç arkadaşlarımız sevgilerini göstermeyi biraz yanlış anlıyorlar. Bu tür davranışlar ciddi yaralanmalara ve kafa travmalarına neden olabilir. Kimse sevdiği birini öldürmek istemez,” ifadelerini kullandı ve bu konuda dikkatli olunmasını rica etti.

Simge Sağın, Mauro Icardi’nin boşanma haberleriyle ilgili soruya ise net bir şekilde tepki gösterdi: “Beni Kıbrıs’ta oyuna getirdiniz. Benim Icardi ile alakalı konuşabileceğim hiçbir şey yok ve bu konu beni ilgilendirmiyor.” Icardi’nin ayrılık haberleriyle ilgili olarak da yorum yapmaktan kaçınan Sağın, herkesin mutlu olmasını dilediğini belirtti.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI