Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müjde Uzman Estetik Yorumlarına Çıldırdı: “Olmayan Şeylerle İtham Ediliyorum”

Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan Müjde Uzman, sosyal medyada estetik yaptırdığı yönündeki iddialara tepki gösterdi. “Hiçbir şey yaptırmadım, bu sadece makyaj ve biraz uygulama editi” diyerek kendisini savundu.

Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan

Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Müjde Uzman, sosyal medyada hakkında yapılan estetik yorumlarına isyan etti. Tükenmişlik sendromu yaşadığını belirterek “Kızılcık Şerbeti” dizisinden ayrılan Uzman, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarda estetik yaptırdığına dair yorumlarla karşılaştı. Bir kullanıcının “Dudak mı, yanak mı dolgu yaptırdın yoksa çok mu shopladılar?” sorusuna “Makyaj?” diyerek yanıt veren Uzman, bu iddialara oldukça sinirlendi.

Bir diğer takipçisi tarafından “Kendisini beğenirim fakat bir farklılık var, doğallık yok, Çağla Şıkel’i andırıyor” şeklinde yapılan yoruma ise Müjde Uzman, “Hiçbir şey yaptırmadım. Bu sadece makyaj ve biraz da uygulama editi. Sabah akşam olmayan şeylerle itham edilmekten bıktım,” diyerek tepkisini dile getirdi.

Ünlü isim, bu tür yorumların kendisini durduk yere yıprattığını belirtti ve takipçilerine daha duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI