Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TSK Her Tehlikeyi Bertaraf Etmeye Muktedir

Milli Savunma Bakanlığı, bölgedeki gelişmeleri yakından takip ederek çok boyutlu güvenlik stratejileri ile Türkiye’yi tehdit edebilecek her türlü tehlikeye karşı hazır olduklarını vurguladı.

 Milli Savunma Bakanlığı,

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarının ardından İran’ın da İsrail’e füze saldırıları düzenlemesi, bölgede büyük bir gerginlik yarattı. Bu durumun bölgesel bir savaşa dönüşme ihtimali dünya gündeminde geniş yer bulurken, Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Türkiye’nin güvenliği için gereken tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, yaşanan gelişmeleri yakından izlediklerini ve çok boyutlu güvenlik stratejileri ile değerlendirdiklerini ifade etti. İsrail’in uluslararası hukuku hiçe sayan saldırılarının, küresel ve bölgesel istikrarı tehdit etmeye devam ettiği belirtilerek, bu saldırıların sadece Gazze ile sınırlı kalmayacağı, bölgeye yayılabileceği endişesinin haklı olduğu vurgulandı. TSK’nın Türkiye’nin güvenliğine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye muktedir olduğu özellikle dile getirildi.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI