Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dolandırıcılıktan Aranan Şüpheliler Polise Ateş Açtı: Bir Polis Ağır Yaralı

İstanbul Tuzla’da dolandırıcılıktan aranan şüphelilere yönelik yapılan operasyonda polise silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada bir polis memuru ağır yaralanırken, şüphelilerden biri ölü ele geçirildi, iki kişi ise gözaltına alındı.

 İstanbul Tuzla’da dolandırıcılıktan

İstanbul Tuzla’nın Tepeören Mahallesi’nde dolandırıcılık ve diğer suçlardan aranan şüphelilere yönelik bir operasyon düzenlendi. Lüks bir sitedeki villada bulunan şüpheliler, polis ekiplerine silahla karşılık verdi. Çıkan çatışmada polis memuru Adem Köş ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Polise ateş açan 25 yaşındaki Emrah Erol ise olay yerinde ölü ele geçirildi. Diğer iki şüpheli Ferhat İnaç ve Çağrı Gündüz gözaltına alındı.

Yapılan araştırmalarda, şüpheli Emrah Erol’un kasten adam öldürme, hırsızlık ve çeşitli suçlardan 19 suç kaydının olduğu ve 10 ayrı aranma kaydının bulunduğu tespit edildi. Diğer şüphelilerden Ferhat İnaç’ın dolandırıcılık suçu, Çağrı Gündüz’ün ise silah kanununa muhalefet, yağma ve tehdit gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.

Operasyon sırasında ikamette yapılan aramalarda üç tabanca, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay sonrası geniş güvenlik önlemleri alınarak siteye giriş-çıkışlar kontrol altına alındı.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI