Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş İnsanı Kaya Sabancı’nın Damadı Hakkında Şikayet: Tehdit ve Uzaklaştırma Kararı İhlali

Kaya Sabancı’nın kızı Gizem Sabancı’nın boşanma sürecindeki eşi Koray Helvacıoğlu, kayınvalidesi Aynur Nazire Özderici tarafından tehdit ve hakaret suçlamalarıyla mahkemeye verildi.

Kaya Sabancı'nın kızı Gizem

İş insanı Kaya Sabancı’nın küçük kızı Gizem Sabancı ile Ankaralı iş insanı Yılmaz Helvacıoğlu’nun oğlu Koray Helvacıoğlu, 2020 yılında Bodrum’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Çiftin bu evliliğinden 2022’de bir erkek çocukları dünyaya geldi. Ancak, iddialara göre Koray Helvacıoğlu’nun Gizem Sabancı’ya uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddet nedeniyle evlilik çatırdamaya başladı ve Gizem Sabancı iki yıl önce boşanma davası açtı.

Boşanma süreci devam ederken, Koray Helvacıoğlu bu kez kayınvalidesi Aynur Nazire Özderici ile karşı karşıya geldi. Özderici, damadının kendisini tehdit ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürerek Aile Mahkemesi’nden 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak Helvacıoğlu’nun uzaklaştırma kararını ihlal etmeye devam ettiğini iddia eden Özderici, tehdit ve hakaretlerin sürdüğünü belirterek mahkemeden “tazyik hapsi” talep etti. Özderici, Helvacıoğlu’nun alkol kullanımı nedeniyle şiddet uygulayabileceğinden endişe duyduğunu dile getirdi.

Olayla ilgili hukuki süreç devam ediyor.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI