Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Van Bronckhorst: “Semih Kılıçsoy’u Satmak İstemiyorum”

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, genç oyuncu Semih Kılıçsoy için gelen tekliflere rağmen onu satmayı düşünmediğini belirtti.

 Beşiktaş teknik direktörü

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, katıldığı bir canlı yayında, genç futbolcu Semih Kılıçsoy’un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Van Bronckhorst, “Semih Kılıçsoy’u satmak istemiyorum. İyi teklifler devre arasında gelebilir, ancak şu anda onu satmayı düşünmüyoruz. Büyük takımlar bu tarz oyuncularla ilgilenir, fakat umuyorum ki uzun yıllar bize hizmet edecek,” dedi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 10 maça çıkan Semih, 3 asist yaparak takımına katkıda bulundu. Ayrıca, Van Bronckhorst, kadroda gelişim sürecinin sürdüğünü ve transfer dönemi yaklaştıkça kadroyu güçlendirmek için yeni adımlar atabileceklerini de belirtti.

Teknik adam, bir diğer oyuncusu Ernest Muçi hakkında da konuşarak, EURO2024’te oynayamayan ve transfer döneminde mutsuzluk yaşayan futbolcunun, takımda önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki performansına da değinen Van Bronckhorst, Avrupa’da Türk futboluna puan kazandırmanın önemini ifade etti ve Lyon deplasmanında iyi bir sonuç almanın hedefleri olduğunu söyledi.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI