Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

THY Avrupa Ligi’nde Büyük Derbi: Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko

THY Avrupa Ligi’nin 2. haftasında Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko karşı karşıya geliyor. İki takımın da başantrenörleri ve oyuncuları, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

 THY Avrupa Ligi'nin

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nin 2. haftasında dev bir derbi maçına çıkıyor. Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic, sezonun ilk iç saha maçında yeni salonlarında oynayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Zorlu bir rakip olan Fenerbahçe Beko’ya karşı kazanmak için hem savunma hem de hücumda üst düzey performans sergilemeleri gerektiğini vurguladı.

Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Rodrigue Beaubois, Fenerbahçe ile oynanan maçların her zaman çekişmeli geçtiğini, ancak seyirci desteğiyle evlerindeki bu önemli maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ise Anadolu Efes’in sezona iyi bir başlangıç yaptığını belirterek, deplasmandaki bu zorlu karşılaşmada takım olarak birlikte hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Sarı-Lacivertli oyuncu Bonzie Colson ise derbi atmosferinin çok özel olacağını ve takım olarak bu büyük maça hazır olduklarını belirtti.

Derbi maçı, 20.30’da Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanacak.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI