Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EKREM BARAN KİMDİR?

07Haber.com

07Haber.com

EKREM BARAN KİMDİR?

EKREM BARAN KİMDİR?

 Ekrem Baran, 14 Nisan 1978’de Van’da doğdu. 1982 yılında ailesiyle birlikte Antalya’ya taşındı. İlkokulu Sakarya İlkokulu’nda, ortaokulu Hızır Reis Ortaokulu’nda tamamladı. Lise eğitimini ise Meslek Lisesi’nin Elektro Mekanik Bölümü’nden mezun olarak tamamladı.

eko2

1991 yılında Konyaaltı’nda Göksoylar Toyota Servisi’nde iş hayatına adım attı ve 1999 yılına kadar burada çalıştı. Toyota’da çalışırken Step 1 ve Step 2 eğitimlerini başarıyla tamamladı. Askerlik dönüşünde Kırmızıtaşlar Nissan Yetkili Servisi’nde çalışmaya başladı ve burada Step 1, Step 2 ve Step 3 eğitimlerini aldı. Ayrıca, Kırmızıtaşlar Kia Yetkili Servisi’nde de Step 1, Step 2, Step 3 ve Master Teknisyen eğitimlerini tamamlayarak usta başı pozisyonuna yükseldi. Kia yetkili servisinde toplamda 26 yıl boyunca dört farklı markaya hizmet verdi.

eko1

2016 yılında, deneyim ve birikimini kullanarak Antalya’daki Eski Sanayi’de EKO Servis adında bir işyeri açtı. Kıa ve Hyundai araçlarına yönelik özel bir servis olan EKO Servis, 8 yıldır başarıyla hizmet vermektedir. Ekrem Baran, Antalya halkına ve müşterilerine faydalı olmayı hedefleyerek işini titizlikle sürdürmektedir.

eko3

EKO OTO SERVİSİ EKREM BARAN- KONUM İÇİN TIKLAYINIZ…