Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray – Beşiktaş Derbisinin Hakemi Açıklandı! Mustafa Çulcu’dan Çarpıcı Açıklamalar

Eski hakem Mustafa Çulcu, önümüzdeki hafta oynanacak dev derbi öncesi hakem atamaları ve hakemlerin yönetim tarzları hakkında önemli iddialarda bulundu.

Eski hakem Mustafa Çulcu,

Süper Lig’de heyecan, milli aranın ardından yeniden başlıyor. Tüm gözler ise Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbiye çevrildi. Bu kritik maçın hakeminin kim olacağı merak edilirken, eski hakem ve Sabah Spor yazarı Mustafa Çulcu, bu konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çulcu, Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) derbi için belirlediği hakemi duyurdu.

Çulcu’nun açıklamalarına göre, derbiye atanacak hakem çok önceden rezerve edilmiş durumda. Hakem atamaları konusunda merak edilen tüm detayları paylaşan Çulcu, aynı zamanda Galatasaray ve Fenerbahçe’nin son dönemde karşılıklı olarak hakem kararlarının incelenmesi yönündeki taleplerini de değerlendirdi. Çulcu, bu tarz uygulamaların futbol iklimine zarar verebileceğini ve gereksiz bir kargaşaya yol açacağını belirtti.

Ayrıca, futbol kurallarındaki değişikliklerin ve VAR uygulamalarının hızla değiştiğini ifade eden Çulcu, geçmiş sezonlardaki pozisyonların bugünkü uygulamalarla karşılaştırılmasının sağlıklı olmadığını vurguladı. Hakemlerin bu kadar hızlı değişen kurallara adapte olmakta zorlandığını da ekledi.

Galatasaray – Beşiktaş derbisinin heyecanı sürerken, Çulcu’nun bu açıklamaları futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Hakem atamalarının her zamanki gibi tartışma konusu olacağı kesin.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI