Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Annesinin İlişkisi Olduğunu Düşündü, Evi Ateşe Verdi

Kocaeli’de alkollü halde annesinin evini yakan Selim Y., yangın sırasında annesini ölüm tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Mahkemede, olayları hatırlamadığını iddia etti.

Kocaeli'de alkollü halde annesinin

Kocaeli’de yaşanan korkunç olayda, 45 yaşındaki Selim Y., annesi Kerime Y.’nin başkasıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü için annesinin bulunduğu evi ateşe verdi. Olay sırasında alkollü olan Selim Y., benzin dökerek evi ve bitişiğindeki kendi evini de yaktı. Alevleri fark eden vatandaşlar Kerime Y.’yi evden çıkarırken, yaşlı kadın kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

Mahkemede yargılanan Selim Y., olay sırasında alkollü olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını iddia etti. Annesine karşı daha önce şiddet uygulamadığını söyleyen Selim Y., cezai ehliyetinin tam olduğunu savunarak tahliyesini talep etti.

Selim Y., yangını söndürmeye çalışan itfaiyeye de engel olmaya çalıştı ve girişte bulunan motosikleti de ateşe verdi. Olay sırasında 1.75 promil alkollü olduğu tespit edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI