Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türk Sinemasının ‘Bayan Bacak’ Lakaplı Yıldızı Serpil Örümcer, Zor Durumda

Geçmişte güzellik yarışmalarıyla üne kavuşan ve “Bayan Bacak” olarak tanınan Serpil Örümcer, yolda yürürken düşüp bacağını kırdı. Sanatçı zor günler geçirirken, doktor bacağının kesilme riski olduğunu söyledi.

Geçmişte güzellik yarışmalarıyla üne

Türk sinemasında “Bayan Bacak” lakabıyla tanınan Serpil Örümcer, geçtiğimiz gün yolda yürürken düşerek bacağını kırdı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılan sanatçının ayağı alçıya alındı. Örümcer, yaşadığı zorlukları dile getirirken, “Zaten zor günler yaşıyorum, şimdi de bu başıma geldi. Doktor, gerekirse ayağımın kesilebileceğini söyledi” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Bir dönem büyük şöhret yaşayan 72 yaşındaki sanatçı, ekonomik zorluklar nedeniyle faturalarını ödeyemediğini belirtti. Yardımseverlerden destek beklediğini söyleyen Örümcer, kendi resimlerini yardım amacıyla satışa çıkardı.

Son dönemde, ünlü dizi “Arka Sokaklar”da konuk oyuncu olarak yer alarak bir nebze rahatlayan Örümcer, oyunculuk teklifleri beklediğini dile getirdi. Pazar işinin kendisini çok yorduğunu söyleyen sanatçı, yapımcılara seslenerek oyunculukla daha iyi şartlarda yaşamak istediğini belirtti.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI