Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Real Madrid, Galatasaray’ın Yıldızına Talip Oldu! Gündemi Sarsan Bomba Transfer Haberi

Galatasaray, bu sezon şampiyonluk hedefiyle ilerlerken, Real Madrid’in sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusu için harekete geçtiği iddia edildi.

 Galatasaray, bu sezon

Galatasaray, bu sezon kadrosuna Victor Osimhen gibi dikkat çekici transferler yaparak şampiyonluk parolasıyla yola çıktı. Sezon boyunca Süper Lig’de namağlup bir şekilde ilerleyen Galatasaray’da, UEFA Avrupa Ligi’nde de başarı hedefleniyor. Son iki sezonun şampiyonu olan sarı-kırmızılı takımda flaş bir transfer gelişmesi daha gündeme geldi. Dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid, Galatasaray’ın yıldız oyuncusuna talip oldu.

Son dönemlerde yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nu Benfica’ya 12 milyon Euro karşılığında satan Galatasaray’da, şimdi de Real Madrid’in transfer girişimi konuşuluyor. Transfer haberinin detayları henüz netleşmemiş olsa da, bu gelişme futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray, bu sezon da şampiyonluğun en büyük adaylarından biri konumunda ve Victor Osimhen gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Bu süreçte Real Madrid’in yıldız oyuncu için Galatasaray ile temasa geçtiği iddiaları, taraftarlar arasında heyecan yarattı.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI