Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mersin’de Pusu Kurdular, Cinayet Anını Videoya Kaydettiler

Mersin’de bir ihracatçıya yapılan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Şüpheliler, infaz anını cep telefonlarıyla kaydetti.

Mersin'de bir ihracatçıya yapılan

Olay, 29 Ocak 2024 tarihinde Mersin’in Mezitli ilçesinde meydana geldi. İthalat-ihracat işiyle uğraşan 34 yaşındaki Hakan Turan, evinden çıkıp aracına doğru ilerlediği sırada silahlı bir saldırıya uğradı. Kasıklarından vurulan Turan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan 2 şüpheliyi tespit etti. Şanlıurfa’ya kaçmaya çalışan Hasan K. ve Berkant Ö., düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin, infaz anını cep telefonlarına kaydettikleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Berkant Ö.’nün Hakan Turan’a ateş ettiği anlar yer alıyor.

Yapılan incelemeler sonucunda cinayetin, alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi. İddiaya göre, öldürülen Hakan Turan’ın Rusya’da iş yapan Okan Ç.’ye borcu vardı ve Okan Ç., para karşılığında tetikçilik yapılmasını organize etti. Okan Ç.’nin, tetikçiye Hakan Turan’ı öldürmek yerine yaralama talimatı verdiği öne sürüldü. Olayla ilgili olarak Okan Ç.’nin de arandığı bildirildi.

CUMHA – CUMHUR HABER AJANSI