Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ALTINDAĞ BELEDİYESİ’NİN 2025 YILI BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Altındağ Belediyesi’nde 2025 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı. Altındağ Belediyesi, 2025 yılı tahmini bütçesini 2 milyar 985 milyon TL olarak belirledi.

Altındağ Belediyesi’nde 2025 yılı
Altındağ’da bütçe görüşmeleri sona erdi. Altındağ Belediyesi’nin 2025 yılı tahmini bütçesi 2 milyar 985 milyon TL olarak belirlendi. Belirlenen tahmini bütçe, Altındağ Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen bütçe görüşmelerinde, belediye meclis üyelerinin onayına sunuldu. 2025 yılı için belirlenen belediye bütçesi, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Tiryaki, bütçenin Altındağ’a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.
“DAHA GÜZEL BİR ALTINDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 
“Daha güzel bir Altındağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Tüm meclis üyelerimize, Altındağ’ın geleceğine verdikleri destek için, Altındağ’a yapacağımız yatırımların önünü açtıkları için teşekkür ederim” dedi.
Başkan Tiryaki “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Altındağlılara verdiğimiz sözleri tutma gayreti gösteriyoruz. Geçmiş dönemlerimizde olduğu gibi şimdiki dönemimizde de Altındağ için ne gerekiyorsa yapacağız. Belediyemizin gelir ve gider dengesini sağlayarak Altındağlılara en iyi hizmeti vereceğiz. Meclisimizde oybirliğiyle belirlenen bu bütçeyi Altındağlıların yaşam kalitesini artırmak için kullanacağız. Daha güzel ve daha yaşanılabilir Altındağ’ı el ele, hep birlikte oluşturacağız inşallah…” ifadelerini kullandı.