Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskiİzmir Erzurumlular Derneği’nden geniş katılımlı kahvaltı

Ulusal Basın Ajansı/ UBA / İZMİR

Ulusal Basın Ajansı/ UBA

Eskiİzmir Erzurumlular Derneği’nden geniş katılımlı kahvaltı
Eskiİzmir Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi siyasetçi, iş adamları ve hemşehrilerine yönelik geniş katılımlı bir kahvaltı programı düzenledi. Erzurum yöresine ait tatların ikram edildiği kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Dursu Kurtlu, programa katılanlara teşekkür ederek benzer etkinlikleri önümüzdeki günlerde de gerçekleştireceklerini söyledi.
Erkan ÇAKILLI
İZMİR / UBA – Eskiİzmir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminin ev sahipliğini yaptığı kahvaltı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU
Eskiİzmir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde bugün verilen kahvaltıya Belediye Meclis üyeleri, İşadamlar, Dernek Yönetimi ve üyeleri çok sayıda davetli katıldı.
DUALARLA BAŞLADI
Kahvaltı öncesi bir konuşma yapan Eskiİzmir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Kurtlu, kahvaltıya katılanlara teşekkür ederek bu tür programların ilerleyen dönemlerde süreceğini belirtti. Kahvaltı yapılan duanın ardından kahvaltıda Erzurum yöresine ait tatlar misafirlere ikram edildi. Yoğun bir katılımın olduğu kahvaltıda dernek dışına da katılımcılar için masa kuruldu.IMG 20241020 WA0165 IMG 20241020 WA0169 IMG 20241020 WA01661 1 IMG 20241020 WA01681 IMG 20241020 WA0167