Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖZDAĞ; “MANSUR YAVAŞ ADAY OLURSA BİZ ARKASINDA OLACAĞIZ”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın hazırlayıp sunduğu programda, Seçimlere az kaldığını ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur  Yavaş’ın sorumluluk alması gerektiğini belirterek, “Zafer Partisi olarak bizim cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş’tır. Biz Yavaş’a çağrımızı yapıyoruz, takdir kendisinindir” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarına ilişkin yayınlanan haberlerin ardından ABB Basın Danışmanı Volkan Memduh Gültekin’den dün bir açıklama geldi.

“Hemşehrilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz”

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,”Bizim derdimiz, gece-gündüz demeden çalışarak Ankara halkına verdiğimiz sözleri yerine getirmek, üretimi artırmak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesini sağlamaktır. Hemşehrilerimize şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullanmasının ardından Özdağ ise, “Millet İttifakı kabul eder, etmez onların bileceği iş. Mansur Yavaş aday olursa biz arkasında olacağız. Mansur Yavaş aday olmaz ise, adı geçen isimlerden birisi aday çıkarsa o zaman Atatürk çizgisinde, Türk milliyetçileri, vatanseverleri adaysız bırakmayız” ifadelerini kaydetti.

“Biz buradan çağrımızı yapıyoruz. Takdir Sayın Yavaş’ındır”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya ilişkin; “Biz kendileriyle görüşmedik, ben bu kararı divanda bile paylaşmadım. Divandan bu konuda bir yetki istedim. Tekrar kendilerine çok teşekkür ediyorum. ‘Biz size güveniyoruz sayın genel başkanımız. Yetki sizde’ dediler. Biz buradan çağrımızı yapıyoruz. Takdir Sayın Yavaş’ındır. Biz Zafer Partisi olarak şunu ifade edelim Mansur Yavaş aday olursa biz arkasında olacağız bu adaylığın. Eğer aday olmaz ise ve adı geçen isimlerden birisi aday çıkarsa o zaman Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçileri de vatanseverleri, milliyetçileri adaysız bırakmazlar. Türkiye’yi iki aday arasında sıkıştırmayız” dedi.