Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KILIÇDAROĞLU’NA SERT TEPKİ

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah GÜNDÜZ Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘elektrik faturalarımı ödemeyeceğim’ açıklamasını yaptığı video açıklama ile sert bir şekilde eleştirdi.

Yeni Dünya Partisi Genel

Genel Başkan Gündüz: “Zamlar bahane edilerek halk kaosa teşvik ediliyor. Ekonomik sebeplerle yeni Gezi planlanıyor. Kılıçdaroğlu Siyasetçiye yakışmayan, Liderliğe yakışmayan bir açıklama yapmıştır” dedi.

“Kılıçdaroğlu Terör Örgütü Lideri Mi CHP Lideri Mi”

GÜNDÜZ, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Siyaset sorun çözmektir siyasetçi mevcut sorunları çözdüğü gibi geleceği de ön görerek olası sorunları önlemeli. Liderlik çok önemli bir pozisyon ve sorumluluğu ağır bir konumdur. Siyasi liderin halka örnek olması düzeni sağlaması halkı kargaşadan uzak tutması lazım. Ancak ne yazık ki mevcut siyasette bu pek yok. Kılıçdaroğlu elektrik faturalarımı ödemeyeceğim diyerek kendi pozisyonuna yakışmayan bir açıklama yapmıştır halkı kaos ve kargaşaya teşvik etmiştir bu akıl almaz bir vahamettir. Kılıçdaroğlu HDP ile kol kola olduğu için artık marjinal sol grupların ve terör örgütünün yol ve yöntemlerini kullanır hale gelmiştir. Ekonomik sorunlar bahanesi ve zamlar bahanesi ile halk kaosa sevk ediliyor. Yeni bir Gezi planlanıyor ve Kılıçdaroğlu bunun bir parçası olmuştur. Kemal Kılıçdaroğlu halktan özür dilemeli kendisi üzerinden plananlan kirli emelleri görecek kadar zihni açık olmalıdır.”