Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SİNCAN’DA KARLA MÜCADELE EKİPLERİ 7/24 SAHADA

Ankara’ya yılın ilk karı düştü, Sincan Belediyesi ekipleri hemen teyakkuza geçti. Ekiplerin günler öncesinden aldığı önlemler sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıldı. Bu arada Sincan Belediyesi, araç filosuna yenilerini ekledi.

Ankara’ya yılın ilk karı

Sincan Belediyesi güçlü filosuyla kar yağışına karşı sahada tam kadro çalışıyor.

Başkent’te yılın ilk karı yağdı. Günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan ekipler hemen harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 200 personel kar küreme araçları ve greyderlerle ilçenin farklı noktalarına konuşlandı. Ekipler ulaşımda aksaklıkların ve olumsuzlukların yaşanmaması için adeta seferber oldu. Kısa sürede kapanan yollar açıldı. Ekipler 7 gün 24 saat mesai yaparak kış mevsiminin sorunsuz atlatılması için çalışıyor.

Yalnızca ana güzargahlar değil, yaya güvenliği için kaldırımlar temizlendi. Aile sağlık merkezlerinin çevresi temizlenerek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yol kenarları ve kaldırımlardaki karları temizledi. Buzlanmalara karşı tuzlama çalışması yapıldı. Vatandaşlar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılması durumunda belediye ekiplerine 444 4 762 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilir.

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

Sincan Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi şirketi Sinkent LTD. ŞTİ. tarafından 4 damperli hafriyat kamyonu, 2 büyük çöp kamyonu, 1 tane 30 tonluk paletli ekskavatör, 1 tane 3 tonluk silindir, 2 traktör, 4 tane 7 tonluk tuz serme makinesi, 5 tane 4 tonluk tuz serme makinesi ve 4 tane kar küreme bıçağı alınarak hizmete sunuldu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Belediyemiz envanterine yeni iş makinesi ve hizmet araçları kazandırmanın, siz değerli hemşehrilerimize daha hızlı ve etkili hizmet verecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sincanımızın hizmet kalitesini arttıracak olan yeni iş makinelerimiz hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.