Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Her şeyimiz hacizli”

Tarafsız Gazetesi AKP Tirebolu İlçe Başkanı Yaşar Dikmeni arayarak konu hakkındaki görüşlerini sordu.

Tarafsız Gazetesi AKP Tirebolu

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır’ın, son zamanlarda basına yaptığı “Her şeyimiz hacizli” açıklamasına karşılık Tarafsız Gazetesi AKP Tirebolu İlçe Başkanı Yaşar Dikmeni arayarak konu hakkındaki görüşlerini sordu.

Yaşar Dikmen Tirebolu Gençlik Kolları Başkanı ile Ankara’ya gittiğinde Milletvekili Sabri Öztürk ile beraber; bakanlar ve iller bankası genel müdürleriyle görüşmeleri sonucunda Tirebolu Belediyesi’nin iller bankasına olan borcunun yapılandırılarak taksitlendirileceği sözünü verdi.

“Tirebolu Belediyesi, gelecek paranın, işlerin ve memurların öncelikle alacaklarının ödenmesi koşuluyla yapılandıracaklarını söylediler. Olayların bu şekilde aktarılmasına rağmen; ilgili kişiler arayıp, konun aslını öğrenmedi. Bizim kapımız belediye başkanı her zaman açık. Tirebolu Belediyesi başkanın değil, Tirebolu halkınındır. Biz parti olarak her zaman belediye, çalışan, işçi ve memur kardeşlerimizin yanındayız.”

Tarafsız Gazetesi, Belediye Eski Başkanı Abdullah Karabıçak’ı arayarak; Burhan Takır’ın görüşleri hakkındaki fikirlerini sordu.

Karabıçak, “Madem belediye bu kadar borçluymuş. Başkan neden 2,5 yıl bekledi bu açıklamaları yapmak için? Benim başkanlık zamanında yapılana tüm hizmetler milyarlarca TL tutarındadır. Bu yatırımların yanında 44 milyon TL devede kulak kalır. Ayrıca Burhan Takır Belediye Başkanlığına belediyenin borçlu olduğunu bilerek aday oldu. Başkanlık makamı ağlama yeri değil, çözüm üretme yeridir” dedi.