Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN LİCE DEPREMİ MAĞDURLARINA VEFA

Başkent Postası/Murat Genç

Başkent Postası/Murat Genç

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN LİCE DEPREMİ MAĞDURLARINA VEFA
1975 yılında meydana gelen Lice depreminden etkilenen vatandaşları ziyaret eden AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun vefası vatandaşların takdirini topladı.
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da havaalanı yolunda bulunan Afet Evler’i ziyaret eden Başkan Beyoğlu’na AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dürdane Beyoğlu da eşlik etti.
48 yıl önce meydana gelen felaketi unutmanın mümkün olmadığını belirten Başkan Beyoğlu, burada ikamet eden vatandaşlarla hasbihal etmeye, sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye geldiklerini kaydetti.110825 8e5fc64a 6be7 4e63 9792 4d51c34d70db

“Taleplerinizi Emir Olarak Kabul Ediyoruz “

“Her zaman yanımızda oldunu. Taleplerimizi karşıladınız. Size çok teşekkür ediyoruz ” diyen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Beyoğlu,”Belediye başkanı demek halkın hizmetkarı olmak demektir. Elbette sizin ayağınıza geleceğiz, taleplerinizi emir telakki kabul edip gereğini yapacağız. Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımıza yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında buradaki kardeşlerimizle dertleştik, taleplerini dinleyip gereğini yaptık.”diye konuştu.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Beyoğlu ile AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dürdane Beyoğlu ziyaretlerin ardında bölgeden ayrıldı.

110805 b31ccc31 45ed 46bf 932f 50d5f25a71e8