Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sanatta 40.Yıl” Sergisi

Gülcan Karadağ: Sanatta 40.Yıl” Sergisi

Gülcan Karadağ: Sanatta 40.Yıl” Sergisi Açıldı…  
22-04-2022 15:05     
Artopol Art Gallery’nin gerçekleştirdiği ‘’Gülcan Karadağ: Sanatta 40. Yıl’’ sergisi açıldı. Sergi, sanatçının farklı dönemlerinden farklı serilerine ait en çarpıcı eserlerinden oluşan özel bir seçkiyi izleyici ile buluşturuyor.

 

Sanatçı Gülcan Karadağ ve Artopol Art Gallery Kurucusu Pınar Türker Uygun’un yanı sıra;  Nilgün Cömert, Arzu Özal, Perihan Akı, Başak Sungur Oral, Feza Fırat, Cahide Erel, Recep Çiftçi, Meral&Osman Kurdaş, Çağla Saydağ Karter&Emre Karter, İdil Gürsel, Lüset Kohen Fis, Ahmet Görsev, Umut Karadağ, Çiğdem Sarıkaya ve Hatice Aslan açılışa katıldı. Sergide, öncelikle hayal gücünün derinliğinin ve bilinmezliğinin, mistisizmle harmanlanmasını ve bir sanat eserine dönüşmesine tanıklık ediyoruz.

094118 bnhmjy7867

Sanatçı, gerçeklik ve boyut etkisi verdiği eserlerinde, yumuşak tonlamalarıyla sfumato tekniğini uygular. Bu teknik tonların birbiri içerisinde kaybolup ipeksi yumuşak bir görüntü sağlamasıdır. Sergimizde Karadağ’ın son dönem serisi olan ormanlar odak noktası olacaktır. Yaşam veren doğa, ormanın ahenginde devamlılık kazanır. Toprak ise onun beşiği ve yaratıcılığıdır. Sanatçı topraksa, orman ise sanatçının başyapıtıdır!

Gülcan Karadağ’ın ‘’Sanatta 40.Yıl’’ kişisel sergisini 30 Nisan’a kadar  10:00 – 22:00 saatlerinde 42 Maslak’ta yer alan Artopol Art Gallery’de ziyaret edebilirsiniz.

ARTOPOL SANAT ESERLERİ TİCARET A.Ş.

Maslak Mahallesi Ahi Evran Caddesi B Blok No 6/163-42 Maslak, Sarıyer/ İstanbul,

T: + 90531 395 2544