Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Safiye Soyman Katarakt Ameliyatı Oldu

Ünlü Sanatçı Safiye Soyman sol gözünden katarakt ameliyatı oldu. Soyman’ın ameliyatını Dünyagöz Ankara Hastanesi’nde Prof. Dr. Fatih Karel gerçekleştirdi.

Ünlü Sanatçı Safiye Soyman

Safiye Soyman katarakt ameliyatını Dünyagöz Ankara Hastanesi’nde oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası yanından bir an için bile ayrılmayan hayat arkadaşı Faik Öztürk, ameliyata giren Soyman’a “Hadi hakkını helal et Safiyeciğim” dedi.

Şarkı Söyleyerek Ameliyat Oldu

Ameliyat öncesinde, son derece rahat haliyle dikkat çeken Safiye Soyman Katarakt ameliyatı sırasında da şarkı söyledi. Prof. Dr. Fatih Karel’in de onayıyla “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” adlı şarkıyı söyleyen Soyman’a ameliyathane görevlileri de eşlik etti. Yaklaşık 10 dakika sürdüğü belirtilen ameliyat sırasında Safiye Soyman ve ameliyathane görevlileri eğlenceli vakit geçirdi. Soyman, operasyonun çok rahat geçtiğini söyledi.

Seda Sayan Farketti Soyman Ameliyat Oldu

Safiye Soyman, Miami’de Seda Sayan ile tatilde olduğu sırada sol gözündeki sorunu fark ettiğini söyledi.  Soyman: “Seda ile birlikteyken bir şey okuyordum, gözün görmüyor senin, hemen ameliyat ol, ben yıllar önce gözüme mercek taktırdım sen de taktır dedi. Ben bile gözümün bu kadar görmediğini bilmiyordum. Sonra araştırdık ve Fatih Karel Hoca’mı bulduk. Hemen ameliyat olmaya karar verdim” dedi.

“Çok İyi Bir Hasta”

Prof. Dr. Fatih Karel, “Safiye Soyman’ın katarakt ameliyatı çok başarılı geçti. Öncelikle sol gözünden ameliyat oldu. Premium veya Tri-Fokal adı verilen çok odaklı mercek taktık. Kendisi çok iyi bir hasta, ameliyat sırasında hiç sorun yaşamadık. Kısa bir süre sonra tekrar kontrol edip gerek duyulursa sağ gözüne de mercek yerleştireceğiz” ifadelerini kullandı.